ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ & ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Εγγυημένες & Αξιόπιστες λύσεις!

Στην εταιρεία KOUKAS Electrical Supplies, στη Μύκονο, θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα από γεννήτριες και αφυγραντήρες, με εγγύηση κατασκευής και λειτουργίας, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς!


ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ CUMMINS​

Αναλυτικότερα, στην KOUKAS Electrical Supplies  θα βρείτε μία ποικιλία γεννητριών που ξεκινούν από τα 6 KVA έως και τα 2.000 ΚVA, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Cummins Power Generation, το μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητήρων στον κόσμο, από 200 ίππους και άνω σε Η/Ζ - Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και εφαρμογή.

image-242214-cummins-generatore.jpg

 

Γεννήτριες​Home Standby

 

Προστασία της  οικογένειας και του σπιτιού σας από τον  αυξανόμενο αριθμό και τη σοβαρότητα των δαπανηρών διακοπών ρεύματος. Το φυσικό αέριο ή υγρό προπάνιο τροφοδοτεί τη γεννήτρια αυτόματα & παρέχει την ισχύ αθόρυβα και γρήγορα, κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος.

image-242214-cummins-generatore.jpg

 

Εμπορικές & Βιομηχανικές Λύσεις

 

Από την έναρξη του έργου έως την εγκατάσταση, για πάνω από 90 χρόνια, η Cummins Power Generation έχει προμηθεύσει όλων των ειδών αξιόπιστης ενέργειας για τους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

image-242214-cummins-generatore.jpg

 

Mobile​ Εφαρμογές

 

Η αποστολή της Cummins Onan είναι απλή: ο σχεδιασμός και η δημιουργία των καλύτερων και πιο καινοτόμων εμπορικών σειρών κινητών γεννητριών και προϊόντων ενέργειας στη βιομηχανία. Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Εμπορικές & Ψυχαγωγικές Mobile Εφαρμογές.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Απόλυτος Έλεγχος της Υγρασίας

Στο κατάστημα KOUKAS Electrical Supplies  θα βρείτε τις πρωτοποριακές συσκευές αφύγρανσης αέρα του εξειδικευμένου κατασκευαστή Olimpia Splendid, οι οποίες διατίθενται στην Ελλάδα από την CARAD & καλύπτονται πλήρως από τεχνική υποστήριξη και αυθεντικά ανταλλακτικά.
Οι αφυγραντήρες Olimpia Splendid, μόλις κατεβάσουν την υγρασία στην επιλεγμένη ρύθμιση, διακόπτουν τη λειτουργία του συμπιεστή και του ανεμιστήρα. Δεν καταναλώνουν ενέργεια μέχρι οι αισθητήρες τους να μετρήσουν αύξηση της υγρασίας κατά 3% από την επιλεγμένη ρύθμιση, και να δώσουν εντολή για επανεκκίνηση λειτουργίας. Οι αφυγραντήρες Olimpia Splendid έχουν αποδοτικότατη λειτουργία και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.​

Οι αφυγραντές  Olimpia Splendid χαρακτηρίζονται από:

  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής για μακροχρόνια αποδοτική λειτουργία
  • Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την υψηλή απόδοση αφύγρανσης
  • Αθόρυβη λειτουργία στα κατώτερα επίπεδα κάθε κατηγορίας απόδοσης
  • Λύσεις για χρήση και στο μπάνιο, με ιονισμό & με εξειδικευμένο καθαρισμό αέρα
  • Εργονομικό Ιταλικό design σε compact διαστάσεις
  • Λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης σε σημείο αποχέτευσης

Επαναφορά λειτουργίας στις επιλεγμένες ρυθμίσεις, μετά από διακοπή ρεύματος

Έξυπνη απόψυξη για λειτουργία στα μέγιστα όρια θερμοκρασίας από 2ο έως 35οC

Εγγύηση, επέκταση εγγύησης & 10ετής τεχνική υποστήριξη από την CARAD