ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Αίσθηση δροσιάς & εξοικονόμηση ενέργειας!

Η εταιρεία μας, KOUKAS Electrical Supplies, συνεργάζεται με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στους Ανεμιστήρες Οροφής. Στον εκθεσιακό χώρο μας, στη Μύκονο, μπορείτε να δείτε τα σχετικά προϊόντα σε πλήρη λειτουργία.

Με έναν ανεμιστήρα οροφής εξοικονομείτε ενέργεια όλο το χρόνο, παράλληλα με... ένα αεράκι! Με τους περισσότερους ανεμιστήρες να καταναλώνουν τόση ενέργεια, όσο μια λάμπα 60watt, εσείς μπορείτε να έχετε αίσθηση δροσιάς με μόλις 2 λεπτά την ώρα! Τις ημέρες του καλοκαιριού, ο ανεμιστήρα οροφής -που λειτουργεί παράλληλα με ένα κλιματιστικό- μειώνει το λειτουργικό κόστος σας έως και 40%. Επίσης, για το χειμώνα, ένας ανεμιστήρας οροφής με αντίστροφη λειτουργία κυκλοφορεί ζεστό αέρα προς τα κάτω, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης κατά 10%.

​Ο ελάχιστος θόρυβος και η μέγιστη άνεση κάνει τους ανεμιστήρες οροφής ιδανικούς για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και την κουζίνα. Προσθέστε και ένα σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου, για εύκολο έλεγχο του ανεμιστήρα οροφής!

Κατηγορίες 

 • Ανεμιστήρες οροφής χωρίς φώτα
 • Ανεμιστήρες οροφής με φώτα
 • Ανεμιστήρες οροφής με LED φως
 • Ανεμιστήρες οροφής με τηλεχειρισμό
 • Χαμηλού προφίλ Ανεμιστήρες οροφής
 • Εξωτερικού χώρου Ανεμιστήρες οροφής

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

image-242263-logos-lighting.jpg

​ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ BEACON

image-242265-anemistiras1.png

Οι ανεμιστήρες οροφής Artemis της Minka Aire είναι σχεδιασμένοι από το διάσημο σχεδιαστή George Kovac.

image-242265-anemistiras1.png

Έως 40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας με τεχνολογία συνεχούς ρεύματος DC. Λιτό, πρωτότυπο & σύγχρονο design, κατασκευής κεκλιμένου πτερυγίου.

image-242265-anemistiras1.png

Ανεμιστήρας-Φωτιστικό οροφής με ασύρματο χειριστήριο IR και πτερύγια διπλής όψης, διαμέτρου 132cm. H ιδανική πρόταση δροσισμού για χώρους έως και 20m².

image-242265-anemistiras1.png

Ανεμιστήρας οροφής με LED Φωτισμό 18W για μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας. Διατίθεται σε τρία χρώματα [Λευκό/Ασημί/Μαύρο]. Η λειτουργία του ανεμιστήρα και του φωτισμού ελέγχεται από ασύρματο χειριστήριο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

BEACON – Fanaway:  Ανεμιστήρες οροφής με Αναδιπλούμενη Ακρυλική Λεπίδα

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να εξοικονομήσετε έως και 90% στις δαπάνες ψύξης σας, σβήστε το κλιματιστικό και ενεργοποιήστε το Fanaway. Ανάψτε το Fanaway! Οι μετά βίας ορατές ακρυλικές λεπίδες του, που ξεδιπλώνονται και περιστρέφονται αθόρυβα, το καθιστούν ιδανικό για κάθε τύπο δωματίου (κυρίως υπνοδωμάτια).

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μοναδικά αναδιπλούμενα διάφανα ακρυλικά πτερύγια που προκαλούν το θαυμασμό. Αποδοτικά στη λειτουργία τους και «αόρατα» με ένα πάτημα του κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας

 • Σύγχρονο design και άψογο φινίρισμα είναι ικανά να μεταμορφώσουν το χώρο σας και να ανεβάσουν την ποιότητα ζωής σας σε άλλο επίπεδο.

 • Φωτισμός χαμηλής κατανάλωσης με λάμπα φθορισμού 55Watt

 • Ασύρματο τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη ενδείξεων LCD και δυνατότητα ρύθμισης και προγραμματισμού λειτουργίας του ανεμιστήρα.

 • Δυνατότητα επιλογής διαφορετικών ταχυτήτων περιστροφής.

 • Χαμηλά έως ανύπαρκτα επίπεδα θορύβου λόγω προσεγμένης κατασκευής και μείωσης τριβών

​ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ HUNTER


image-242321-hunter1.jpg

NEWSOME COLLECTION

image-242321-hunter1.jpg

DEMPSEY COLLECTION​

image-242321-hunter1.jpg

AMBROSE COLLECTION​

image-242321-hunter1.jpg

DONEGAN COLLECTION​​